<<
Ceulemans Herent bvba Herent
Services

Infotainment

Audi connect

Altijd tot uw dienst.

We staan tegenwoordig altijd en overal met elkaar in verbinding: thuis, op het werk en onderweg. Met Audi connect bent u via de in de auto geïntegreerde datamodule verbonden met de rest van de wereld.

Audi connect verbindt uw auto via een simkaart en Bluetooth telefoonvoorbereiding met internet. Zo hebt u altijd toegang tot online informatie zoals bijvoorbeeld het weer, nieuws, verkeersinformatie, actueel beeldmateriaal van Google Earth™ en Google Street View™* en de Audi music stream.

Het scala aan diensten en functies draagt bij aan het reiscomfort en tilt het plezier van autogebruik naar een nieuw niveau. Met Audi connect maakt uw auto deel uit van het wereldwijde netwerk.

Met de optionele MMI navigatie plus (in de modelreeksen Audi A3, A6, A7 Sportback en A8 met MMI touch) zijn de door Audi connect ondersteunde diensten intuïtief en snel te bedienen.

Mobiliteit en navigatie

Waar is het goedkoopste tankstation? Haal ik mijn vliegtuig nog? Zijn er files op mijn route? Hoe ziet het eruit op de bestemming? Welke vragen u onderweg ook heeft, Audi connect weet de antwoorden en toont die overzichtelijk op het display van MMI navigatie plus (met MMI touch). Vanzelfsprekend is het mogelijk om een antwoord meteen als reisdoel te selecteren en erheen te rijden met behulp van de realistische navigatiebeelden van Google Earth en Google Street View™. 

Communicatie

E-mails binnenhalen, sms’jes lezen of de status op Facebook bijwerken: met Audi connect verandert uw Audi in een mobiel communicatieknooppunt. Met de WiFi-hotspot hebben tot acht mobiele apparaten tegelijk toegang tot internet. Met een tablet, laptop of game console bij de hand is het net alsof u thuis bent. 

Infotainment

Met Audi connect blijft u goed op de hoogte en geniet u van entertainment. U heeft een eigen weerstation, nieuwsproducent, reisgids, wereldwijde internetradio en nog veel meer aan boord. Alles met een druk op de knop tot uw dienst. 

*Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.

Ceulemans Herent bvba Herent Momenteel zijn we gesloten
Bekijk onze openingsuren